Livrare

Pe perioada promotiei de lichidare a stockurilor, livrarea este contra-cost, deoarece nu avem adaos comercial pentru a ne putea asuma plata serviciului de curierat.

Pretul este de:

*Chisinau -40 lei,

*Suburbii si restul tarii-60 lei.

Livrarea se efectueaza in decurs de 1-2 zile lucratoare, incepand cu ziua urmatoare de la plasarea comenzii. In cazul in care comanda nu este primita in ziua cand curierul va contacteaza, acesta mai face 1-2 tentative de livrare.

Ca măsură restrictivă pentru clienții ce nu ridică/refuză coletele fără un motiv întemeiat și anunțat în prealabil, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie făcută în avans, prin urmare aceștia vor avea disponibilă doar opțiunea de plată cu cardul la finalizarea comenzii.

Vânzătorul se obligă să livreze produsele în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

Vânzătorul nu este răspunzător în cazul în care produsele expediate către clienți ajung deteriorate la destinație în urma manipulării inadecvate a firmei de curierat.

Pentru suburbii se plica tarif national.

Livrarea produselor NU se efectuează în raioanele din stinga Nistrului (în Transnistria).

Solicitările primite in zilele de odihna sunt procesate  luni de la 9:00 la 16:00.

Termenul de livrare poate fi depășit in anumite cazuri precum perioade de promoții (Black Friday, Reduceri de Crăciun, Campaniile de Paște etc.) sau perioade în care drumurile sunt impracticabile (inundații, căderi masive de zăpadă etc.).

SC Tapio Blu SRL nu își asumă eventuale efecte adverse apărute în urma folosirii produselor de pe site-ul www.koco.md.